Firma cu Gold Account  Comunicat de presa SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRLColaborare cu firma germană la seminare Automotive SPICE

Proiecte complexe de dezvoltare software sunt parte integrală din industria auto de astăzi. Aceste proiecte, însă, necesită un grad ridicat de planificare È™i în special de control al procesului. Ca standard specific industriei auto pentru evaluarea È™i îmbunătățirea a astfel de proiecte È™i procese s-a manifestat ISO-ul / IEC 15504-5 resp. Automotive SPICE (Software Process Improvement and Capability Determination). Tot mai mulÈ›i clienÈ›i de-ai noÅŸtri au cerut în ultima vreme instruiri Automotive SPICE pentru angajaÈ›ii lor în domeniile managementului de calitate cât È™i ale managementului de proiect. Drept urmare, partenerul nostru Method Park oferă în septembrie È™i octombrie două seminarii (în limba engleză) pe această temă:

 

  • intacs™ Certified ISO/IEC 15504 Provisional Assessor (Automotive SPICE®), 23. – 27.9.2013,
  • Automotive SPICE – HIS Processes, 23. – 25.10.2013.

 

Despre Method Park

Din 2001, compania Method Park dezvoltă cu succes software pentru sisteme de securitate în industria automotive È™i medicală. Aceste sisteme introduc cunoÈ™tinÈ›e extinse în domeniile în care există cerinÅ£ele riguroase de calitate È™i siguranţă. Compania a dezvoltat de asemenea un portal web pentru managementul proceselor (“Stages”) care sprijină beneficiarii la punerea în practică a proceselor de dezvoltare. “Stages” asigură ca standardele calităţii (de exemplu, CMMI, SPICE) È™i modelele de proces (V-Modell XT) să fie îndeplinite. Astfel se poate colabora la nivel mondial în cadrul organizaÈ›ional.

 

SpaÅ£ii de lucru moderne într-un cadru istoric lângă Sibiu

Centrul nostru de formare este situat într-o casă istorică săsească din secolul al  19-lea. Clădirea – odată reÈ™edinÈ›a de vară a familiei sibiene Bruckner – este complet renovată ÅŸi oferă un maximum de confort pentru seminarii intensive în grupuri mici. În vară participanÅ£ii ne cer adeseori să mutăm seminariile afară unde dispunem de o grădină spaÈ›ioasă. Ceea ce îi surprinde de fiecare dată pe participanÅ£ii la seminariile noastre este locaÈ›ia idilică a satului Cisnădioara unde găsiÅ£i un cadru ideal pentru a vă relaxa după sesiunile de training.

 

Organizaţi şi Dvs. un seminar la noi!

SunteÅ£i interesaÅ£i în a organiza un seminar într-un loc neobiÈ™nuit? PuteÈ›i folosi centrul nostru de formare pentru seminarul Dvs. – pur ÅŸi simplu întrebaÅ£i-ne, împreună vom găsi o soluÈ›ie potrivită! De buna desfășurare a cursurilor se ocupă echipa locală a Seeger Managementul Calității. Vă putem organiza cazarea într-una dintre numeroasele pensiuni din Cisnădioara sau într-un hotel din Sibiu cât È™i transferurile necesare. ContactaÅ£i-ne!

 Mai multe detalii...

Afisări: 969. Data publicării: 2013-09-10 de către: SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats