Firma cu Gold Account  Comunicat de presa SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRLColaborare cu firma germană Method Park la seminare Automotive SPICE

Proiecte complexe de dezvoltare software sunt parte integrală din industria auto de astăzi. Aceste proiecte, însă, necesită un grad ridicat de planificare È™i în special de control al procesului. Ca standard specific industriei auto pentru evaluarea È™i îmbunătățirea a astfel de proiecte È™i procese s-a manifestat ISO-ul / IEC 15504-5 resp. Automotive SPICE (Software Process Improvement and Capability Determination). Tot mai mulÈ›i clienÈ›i de-ai noÅŸtri au cerut în ultima vreme instruiri Automotive SPICE pentru angajaÈ›ii lor în domeniile managementului de calitate cât È™i ale managementului de proiect. Drept urmare, partenerul nostru Method Park oferă în septembrie È™i octombrie două seminarii (în limba engleză) pe această temă:

  • intacs™ Certified ISO/IEC 15504 Provisional Assessor (Automotive SPICE®), 23. – 27.9.2013,
  • Automotive SPICE – HIS Processes, 23. – 25.10.2013.

 

Despre Method Park

Din 2001, compania Method Park dezvoltă cu succes software pentru sisteme de securitate în industria automotive È™i medicală. Aceste sisteme introduc cunoÈ™tinÈ›e extinse în domeniile în care există cerinÅ£ele riguroase de calitate È™i siguranţă. Compania a dezvoltat de asemenea un portal web pentru managementul proceselor (“Stages”) care sprijină beneficiarii la punerea în practică a proceselor de dezvoltare. “Stages” asigură ca standardele calităţii (de exemplu, CMMI, SPICE) È™i modelele de proces (V-Modell XT) să fie îndeplinite. Astfel se poate colabora la nivel mondial în cadrul organizaÈ›ional.

SpaÅ£ii de lucru moderne într-un cadru istoric lângă Sibiu

Centrul nostru de formare este situat într-o casă istorică săsească din secolul al  19-lea. Clădirea – odată reÈ™edinÈ›a de vară a familiei sibiene Bruckner – este complet renovată ÅŸi oferă un maximum de confort pentru seminarii intensive în grupuri mici. În vară participanÅ£ii ne cer adeseori să mutăm seminariile afară unde dispunem de o grădină spaÈ›ioasă. Ceea ce îi surprinde de fiecare dată pe participanÅ£ii la seminariile noastre este locaÈ›ia idilică a satului Cisnădioara unde găsiÅ£i un cadru ideal pentru a vă relaxa după sesiunile de training.

Organizaţi şi Dvs. un seminar la noi!

SunteÅ£i interesaÅ£i în a organiza un seminar într-un loc neobiÈ™nuit? PuteÈ›i folosi centrul nostru de formare pentru seminarul Dvs. – pur ÅŸi simplu întrebaÅ£i-ne, împreună vom găsi o soluÈ›ie potrivită! De buna desfășurare a cursurilor se ocupă echipa locală a Seeger Managementul Calității. Vă putem organiza cazarea într-una dintre numeroasele pensiuni din Cisnădioara sau într-un hotel din Sibiu cât È™i transferurile necesare. ContactaÅ£i-ne!

Despre Werner Seeger Managementul Calităţii

Werner Seeger Managementul Calităţii este un birou de consultanţă în management, ce acÅ£ionează pe plan internaÅ£ional, specializat pe Managementul Calităţii ÅŸi Mediului. Fiind organizaÅ£i ca reÅ£ea internaÅ£ională independentă, colaborează exclusiv cu consultanÅ£i calificaÅ£i ÅŸi experimentaÅ£i.

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinÅ£ată în 2001 de către Werner Seeger. Domeniile principale de activitate sunt consultanţă ÅŸi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii ÅŸi al mediului. În domeniul automotive sunt unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al AsociaÅ£iei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC).

Au dezvoltat competenÅ£e deosebite în sectorul producÅ£iei de serie, în special în ce priveÅŸte industria auto ÅŸi a furnizorilor, industria polimerilor ÅŸi construcÅ£ia de maÅŸini. Portofoliul firmei este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (în special subvenÅ£ii UE).

www.seeger-quality.ro

 Mai multe detalii...

Afisări: 893. Data publicării: 2013-07-23 de către: SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats