Firma cu Gold Account  Comunicat de presa SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRLEvaluare de produs, proces sau servicii conform ISO / IEC 17065

PlanificaÅ£i să efectuaÅ£i o certificare a unor produse, procese sau servicii? Dacă este cazul, vă recomandăm să citiÈ›i conÅ£inutul recent revizuit al ISO 17065:2013. Acest standard conÈ›ine cerinÈ›ele pentru competenÈ›a organelor de certificare (certification bodies). Compania Dvs. poate solicita de la un furnizor de certificare să îndeplinească criteriile menÅ£ionate în ISO 17065. În acest sens puteÈ›i folosi acest standard ca ÅŸi un manual de evaluare a unei autorități de certificare.

Mai multe materiale găsiÅ£i pe www.iso.org  

ConÅ£inutul revizuit al standardului “Evaluarea conformităţii. CerinÅ£e pentru organisme care certifică produse, procese ÅŸi servicii” constă în:

1 Obiectiv

2 Referințe normative

3 Termeni și definiții

4 Cerințe generale

5 Cerințe structurale

6 Cerinţe de resurse

7 Cerinţe de proces

8 Cerințe pentru sistemul de management

Sprijin în optimizarea proceselor

Certificarea de produse, procese sau servicii, intensifică încrederea între Dvs. ÅŸi partenerii Dvs. de afaceri. O certificare oferă clienÈ›ilor È™i furnizorilor garanÈ›ia că lucraÈ›i conform cerinÈ›elor specifice, respectiv le îndepliniÅ£i pe acestea. Ne-am bucura să vă sprijinim la pregatirea unei certificări, de exemplu ca parte a unui demers de optimizare de proces.

Despre Werner Seeger Managementul Calităţii

Werner Seeger Managementul Calităţii este un birou de consultanţă în management, ce acÅ£ionează pe plan internaÅ£ional, specializat pe Managementul Calităţii ÅŸi Mediului. Fiind organizaÅ£i ca reÅ£ea internaÅ£ională independentă, colaborează exclusiv cu consultanÅ£i calificaÅ£i ÅŸi experimentaÅ£i.

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinÅ£ată în 2001 de către Werner Seeger. Domeniile principale de activitate sunt consultanţă ÅŸi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii ÅŸi al mediului. În domeniul automotive sunt unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al AsociaÅ£iei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC).

Au dezvoltat competenÅ£e deosebite în sectorul producÅ£iei de serie, în special în ce priveÅŸte industria auto ÅŸi a furnizorilor, industria polimerilor ÅŸi construcÅ£ia de maÅŸini. Portofoliul firmei este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (în special subvenÅ£ii UE).

www.seeger-quality.ro

 Mai multe detalii...

Afisări: 699. Data publicării: 2013-07-23 de către: SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats