Firma cu Gold Account  Comunicat de presa SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRLEvoluţii şi provocări ale certificării conform TS 16949

Simpozionul “Management al Calităţii” organizat de la VDA-QMC la sfârÅŸitul lunii aprilie a adus câteva cifre interesante privind dezvoltarea certificărilor conform ISO / TS 16949. Numărul lor este în creÅŸtere în întreaga lume. La sfârÅŸitul lunii martie 2013 au existat un total de 50,802 certificate emise de IATF.

 

China conduce la numărul certificatelor TS 16949

62 % din totalul certificatelor le deÅ£in companii din Asia, 20 % din Europa, 10 % din America de Nord, 3 % atât din America de Sud cât ÅŸi din Estul Apropiat ÅŸi 1 % din Africa. Dacă ne uităm la ţări China conduce, în mod clar, cu un număr de certificate de 18.450 urmat de Coreea cu 4.519, India cu 3.905, SUA cu 3812 ÅŸi Germania cu 3192 certificate. Statistici, au fost prezentate, de asemenea, referitor la abateri înregistrate la auditurile de certificare: abaterile cel mai frecvent observate au fost: “Corrective Actions”, “Control of monitoring and measuring equipment”, “Internal Audit”, “Monitoring and measurement of product” cât ÅŸi “Control of production and service provision”.

Calitatea unei certificări conform TS 16949

Uneori există incertitudine în ceea ce priveÅŸte calitatea unei certificări conform TS 16949. De ce? Există cazuri în care auditul de certificare a unei companii nu descoperă probleme sistemice, abaterile nu sunt corect clasificate sau feedback-ul clientului este luat în considerare prea puÅ£in. De aceea, ar urma în viitor să fie efectuate din ce în ce mai multe “witness audits”, în special în Asia, aÅŸa cum s-au arătat diferenÅ£e semnificative faţă de auditurile normale de certificare.

Consultarea la certificări şi audituri conform 16949

Dacă aveÅ£i nevoie de asistenţă în pregătirea unui audit sau unei certificări conform TS 16949 vă putem ajuta. Dispunem de mulÅ£i ani de experienţă în stabilirea standardelor de management al calităţii. Compania tradiÅ£ionale ca Flaro Prod în Sibiu (Sibiu), de exemplu, a primit după un proces amplu de consultare de către Werner Seeger Managementul Calităţii România la prima încercare certificatul TS 16949. AflaÅ£i mai mult despre abordarea noastră în ceea ce priveÅŸte managementul calităţi.

Despre Werner Seeger Managementul Calităţii

Werner Seeger Managementul Calităţii este un birou de consultanţă în management, ce acÅ£ionează pe plan internaÅ£ional, specializat pe Managementul Calităţii ÅŸi Mediului. Fiind organizaÅ£i ca reÅ£ea internaÅ£ională independentă, colaborează exclusiv cu consultanÅ£i calificaÅ£i ÅŸi experimentaÅ£i.

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinÅ£ată în 2001 de către Werner Seeger. Domeniile principale de activitate sunt consultanţă ÅŸi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii ÅŸi al mediului. În domeniul automotive sunt unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al AsociaÅ£iei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC).

Au dezvoltat competenÅ£e deosebite în sectorul producÅ£iei de serie, în special în ce priveÅŸte industria auto ÅŸi a furnizorilor, industria polimerilor ÅŸi construcÅ£ia de maÅŸini. Portofoliul firmei este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (în special subvenÅ£ii UE).

www.seeger-quality.ro

 Mai multe detalii...

Afisări: 873. Data publicării: 2013-07-23 de către: SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats