Firma cu Gold Account  Comunicat de presa SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRLMai multă eficienţă şi eficacitate prin procese auditate

Când v-ati verificat ultima dată procesele care aduc valoare adăugată cu privire la potenÅ£ialul de optimizare? Luând în calcul că procesele devin din ce în ce mai complexe, optimizarea lor este o sarcină de bază a conducerii fiecărei firme. Căci, în fiecare companie există oportunităţi de îmbunătăţire, spre exemplu la organizarea muncii sau a producÅ£iei, la structurarea proceselor, la gestionarea interfeÅ£elor, la alegerea ÅŸi recoltarea indicatorilor utilizaÅ£i în cadrul managementului calităţii sau la măsurarea performanÅ£ei, etc.

Ce este important pentru optimizarea procesului?

 

 • Reducerea complexităţii procesului, de exemplu prin dizolvarea interfeÅ£elor,
 • Responsabilităţi clare, de exemplu, descrieri de locuri de muncă sau planuri de alocare a resurselor,
 • Reglementarea relaÅ£iilor de serviciu, de exemplu prin definiÅ£ii de servicii cu caracter obligatoriu.

Primul responsabil pentru optimizarea proceselor este managementul unei companii, care deleagă această sarcină, de obicei, la nivelurile inferioare de management ÅŸi către auditori interni de proces. Se recomandă la intervale regulate să efectuaÅ£i un audit extern de proces de către consultanÅ£i cu experienţă. Avantajul lor constă în faptul ca ei să aibă o vedere ascuÅ£ită cu care verifică procesele Dvs. ÅŸi identifică potenÅ£ialul de optimizare.

Noi dispunem de mai mult de 20 ani ca consultanÅ£i în domeniul managementul calităţii ÅŸi ca auditori. În Germania, România ÅŸi alte ţări oferim servicii de consultantă pentru audituri externe cât ÅŸi formări pentru auditori interni.

Serviciile noastre de consultanţă:

 • Analiza procesului
 • Optimizarea managementului de calitate
 • Optimizarea managementul furnizorilor

Ofertă noastră de seminarii:

 

 • Auditor de proces conform VDA 6.3
 • Auditor de proces conform CQI 9,11 & 12
 • SPC – Statistical Process Control
 • 8D ÅŸi 5 Why – Tehnici de rezolvare a problemelor
 • FMEA – Failure Methods, Effects and Analysis

Despre Werner Seeger Managementul Calităţii

Werner Seeger Managementul Calităţii este un birou de consultanţă în management, ce acÅ£ionează pe plan internaÅ£ional, specializat pe Managementul Calităţii ÅŸi Mediului. Fiind organizaÅ£i ca reÅ£ea internaÅ£ională independentă, colaborează exclusiv cu consultanÅ£i calificaÅ£i ÅŸi experimentaÅ£i.

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinÅ£ată în 2001 de către Werner Seeger. Domeniile principale de activitate sunt consultanţă ÅŸi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii ÅŸi al mediului. În domeniul automotive sunt unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al AsociaÅ£iei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC).

Au dezvoltat competenÅ£e deosebite în sectorul producÅ£iei de serie, în special în ce priveÅŸte industria auto ÅŸi a furnizorilor, industria polimerilor ÅŸi construcÅ£ia de maÅŸini. Portofoliul firmei este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (în special subvenÅ£ii UE).

www.seeger-quality.ro

 Mai multe detalii...

Afisări: 960. Data publicării: 2013-07-23 de către: SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats