Firma cu Gold Account  Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL:

Categorie:Analiza de procese


Pret: 0.00 EUR

Analiza de procese – Element de bază pentru optimizarea proceselor şi creşterea valorii adăugate


Analiza de procese – Element de bază pentru optimizarea proceselor şi creşterea valorii adăugate

Descriere Serviciu:

Costurile mari pentru produsele defecte sau menţinerea calităţii produselor, reclamaţii interne, reclamaţii ale clienţilor, PPM ridicat – fiecare companie are probleme cunoscute dar şi potenţialuri neexploatate în procesele sale de producţie. Acestea trebuie să fie identificate şi recunoscute pentru a le transforma în valoare adăugată. Noi încurajăm clienţii noştri, în astfel de cazuri, să efectueze o analiză aprofundată a proceselor, ca parte a unui proces de audit sau în cadrul unui Manufacturing Site Assessment.

Determinaţi cu exactitate eficienţa proceselor
cât şi costurile legate de procese

De ce? Prin documentarea sistematică şi prezentarea structurilor proceselor de producţie, putem determina cu precizie eficienţa şi costurile legate de procese. Măsurătorile se efectuează în conformitate cu standardele obişnuite de calitate, conform cerinţelor specifice ale clientului (CSR), precum şi cerinţele Dvs. interne. Pe această bază, se poate efectua o analiză focalizată care vă ajută să reduceţi costurile şi să creşteţi eficienţa şi / sau eficacitatea operaţiunilor pe care le desfaşuraţi. Accentul acestei analize se pune pe factori individuali de succes, în concordanţă cu obiectivele Dvs. de afaceri.

Punerea în aplicare a rezultatelor analizei întăreşte performanţa

Documentaţia proceselor se desfăşoară în mai multe etape, de obicei printr-o serie de interviuri şi review-uri realizate simultan. Ca rezultat o să primiţi un aşa-numit proces landscape a proceselor selectate sau chiar a tuturor proceselor din fabrică. Aceasta înfăţişează structurile esenţiale ale proceselor cât şi cei mai potriviţi indicatori pentru urmărirea acestor procese. Drept urmare puteţi identifica atât punctele forte cât şi punctele slabe ale proceselor. De asemenea, potenţialele riscuri sunt identificate şi puse în semnificative relaţii cauză-efect.

Beneficiile Dvs.:

- Analiză exactă şi prezentarea proceselor
- Propuneri pentru simplificarea ÅŸi scurtarea proceselor
- Propuneri pentru reducerea resp. minimizarea riscurilor care generează erori
- Studiul comparativ al costurilor
- Planificarea capacităţilor de producţie
- Diferite scenarii pentru utilizarea soluţiilor identificate în cadrul analizei
- Sprijinire pentru punerea în aplicare a potenţialului de îmbunătăţire
- Definirea obiectivelor privind optimizarea proceselor

Utilizaţi pachetul nostru de consultanţă pentru
o analiză de proces – la un preţ fix

Analizele de proces înfăţişează baza necesară pentru stabilirea acţiunilor de optimizare. Noi oferim acest tip de analiză în cadrul pachetului nostru de consultanţă “Analiză de procese” la un preţ fix şi ne-am bucura să vă oferim informaţii detaliate despre abordarea noastră în cadrul activităţii de consultanţă, referinţele noastre şi experienţa dobândită – va rugăm să ne contactaţi.

Vezi pagina oficiala despre 'Analiza de procese – Element de bază pentru optimizarea proceselor şi creşterea valorii adăugate'(vezi)
Nu a fost asociat nici un video!

real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats