Firma cu Gold Account  Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL:

Categorie:Auditul furnizorilor


Pret: 0.00 EUR

Auditarea furnizorilor asigură transparenţă managementului furnizorilor şi reduce costurile pentru calitate


Auditarea furnizorilor asigură transparenţă managementului furnizorilor şi reduce costurile pentru calitate

Descriere Serviciu:

Auditarea furnizorilor este o componentă de bază a unui management modern al furnizorilor. Cu ajutorul unui astfel de audit puteţi analiza în mod precis procesele relevante pentru dvs. la furnizorii existenţi sau potenţiali. Implementarea auditului la furnizori sporeşte transparenţa lanţului dvs. de aprovizionare şi simplifică selectarea furnizorilor, respectiv evaluarea şi dezvoltarea lor. Auditul vă ajuta să monitorizaţi respectarea normelor managementului calităţii şi să puneţi în aplicare propriile standarde pentru furnizori.

Auditarea furnizorilor în scopul

- selectării furnizorilor
- evaluării furnizorilor
- dezvoltării furnizorilor
- introducerii standardelor corporative

Rezultatele auditării furnizorilor

- identifică punctele slabe ale furnizorilor
- indică măsuri adecvate pentru îmbunătăţire
- verifică respectarea standardelor de calitate
- reduc costurile proprii de calitate

Reducerea costurilor de calitate

Auditul la furnizori este un instrument pentru reducerea costurilor de calitate. Prin optimizarea proceselor de producţie la furnizorii dumneavoastră veţi putea reduce pe termen lung inspecţia de intrare şi depozitarea mărfurilor, veţi putea diminua ratele de rebut şi retur şi vă veţi putea concentra mai mult pe competenţele proprii de bază. Auditul la furnizori vă este de ajutor nu numai din punct de vedere strategic, el asigură şi îmbunătăţeşte practic capacitatea de livrare a lanţului de aprovizionare. Prin aceasta auditul reduce de asemenea şi riscul operaţional legat de costuri de insuficienţă, probleme de livrare şi, prin urmare, clienţi nemulţumiţi.

Partenerul dumneavoastră extern pentru auditarea furnizorilor

Pentru a vă concentra pe competenţele dvs. principale, puteţi colabora pentru auditarea furnizorilor cu specialişti externi. Werner Seeger Qualitätsmanagement România dispune de experienţă îndelungată ca şi auditor Second Party. În mandatele noastre de audit preluăm integral, la cerere, conducerea, planificarea şi comunicarea de proiect.

Know-how la nivel expert prin specializare pe sectoare industriale

- producţia de serie
- industria auto ÅŸi a furnizorilor auto
- industria polimerilor
- construcţia de maşini

Vezi pagina oficiala despre 'Auditarea furnizorilor asigură transparenţă managementului furnizorilor şi reduce costurile pentru calitate'(vezi)
Nu a fost asociat nici un video!

real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats