Firma cu Gold Account  Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL:

Categorie:Audit


Pret: 0.00 EUR

Gama completă de audit la Seeger AuditAcademy


Gama completă de audit la Seeger AuditAcademy

Descriere Serviciu:

Formare de auditori, training soft-skills, fundamente ale auditului şi schimb de experienţă pentru auditori – AuditAcademy vă oferă gama completă de servicii. Oferta noastră nu este legată de un anumit sector şi se adresează atât auditorilor cu experienţă, cât şi managerilor ai căror firme urmează să fie auditate.

În vremuri de mare concurenţă, calitatea produselor şi a serviciilor devin una dintre cele mai importante caracteristici distinctive ale unei companii. Pentru a furniza în mod continuu calitate la cel mai înalt nivel în timpul cerut de client, tot mai multe companii apelează la sisteme de management profesioniste.

Introducerea unui sistem de management nu este însă suficientă. Fie că este vorba de managementul calităţii, al mediului sau al securităţii ocupaţionale – sistemele de management trebuie menţinute şi îmbunătăţite în mod constant. Această sarcină o pot prelua atât auditorii externi cât şi proprii angajaţi – în cazul în care au calificările necesare.


Seeger AuditAcademy vă oferă:

- Formare de auditori: Noi pregătim auditori – independent de sector, pentru audituri de sistem, de procese sau de produse.

- Training soft-skills: Completaţi-vă cunoştinţele de specialitate cu elemente de bază ale comunicării, cum ar fi gestionarea conflictelor, tehnici de moderare şi negociere sau perfecţionări pentru motivare.

- Audituri externe: Prin auditorii noştri vă sprijinim şi acordăm asistenţă pentru auditurile externe după reglementările uzuale: Managementul Calităţii ISO 9001, Managementul Mediului ISO 14001, Managementul Securităţii Ocupaţionale ISO 18001 OHSAS, Managementul Calităţii Pentru Industria Auto ISO/TS 16949, ISO 13485, EFQM, Audit de Proces: VDA 6.3, Audit de Produs: VDA 6.5 precum şi audit-uri după specificaţiile clientului.

- Fundamentele auditului: Oferim managerilor cunoştinţele de bază, pentru a putea comunica cu auditorul la acelaşi nivel.

- Auditarea furnizorilor: Noi dispunem de experienţă îndelungată ca şi auditor Second Party. În mandatele noastre de audit preluăm integral, la cerere, conducerea, planificarea şi comunicarea de proiect.

- Întâlniri ale auditorilor: Noi organizăm de patru ori pe an întâlniri ale auditorilor la centrul nostru de training. Prin această dorim să ajutăm la intensificarea cooperării dintre auditorii şi managerii din industria auto românească.

Vezi pagina oficiala despre 'Gama completă de audit la Seeger AuditAcademy'(vezi)
Nu a fost asociat nici un video!

real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats