Firma cu Gold Account  Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL:

Categorie:Managementul furnizorilor


Pret: 0.00 EUR

Managementul furnizorilor reduce costurile şi elimină riscurile legate de litigii


Managementul furnizorilor reduce costurile şi elimină riscurile legate de litigii

Descriere Serviciu:

Relațiile cu furnizorii sunt resurse critice. Compania Dvs. trebuie să-şi asigure abilitatea de a livra respectiv în mod optim, de a-şi gestiona dependența de furnizori și de a minimiza riscurile create de eventuale litigii, de ex. prin reducerea complexității din cadrul procesului de achiziție (Analize de proces). Exemple: retragerile de pe piață (recall) efectuate de unii producători de automobile dovedesc permanent ce consecinţe resp. riscuri implică lanțurile de furnizori controlate în mod defectuos. Costurile sau pagubele legate de imagine pot fi imense.

Asistenţa în construirea, întreţinerea şi
monitorizarea lanţului Dvs. de furnizori

Managementul efectiv al furnizorilor se înfăţişează ca o componentă-cheie în asigurarea competitivității Dvs. Noi vă sprijinim la construirea, întreținerea și monitorizarea lanțului de furnizori cu experiența noastră în industria auto.

Accentul în procesul de management al furnizorului se pune, în primul rând, pe un pool de furnizori capabili, precum şi de o gestionare optimă a tuturor proceselor legate de achiziție, logistică, managementul calității sau dezvoltare a produsului. Scopul de bază este în cele din urmă dezvoltarea unor interfețe între companie și furnizorii acesteia. În acest context, vă ajutăm şi cu punerea în aplicare a sistemelor IT.

Abordarea noastră legată de consultanţă pentru gestionarea furnizorilor Dvs.

- Clasificarea furnizorilor
- Managementul negocierilor, al contractelor și al comenzilor
- Optimizarea proceselor de achiziții
- Supplier controlling

Managementul strategic al relaţiilor cu furnizori

Abordarea managementului strategic al furnizorilor merge şi un pas mai departe. Multe companii colaborează foarte strâns cu furnizorii strategici pentru a beneficia de potențialul extern pe care îl au aceştia. O astfel de abordare de management activ (“Early Supplier Involvement”), așa cum îl urmărim noi, începe deja la nivel de furnizor. Aceasta include de ex. definirea proceselor de integrare a furnizorilor în dezvoltarea de produse, asigurarea accesului la inovații sau instalarea proceselor de avertizare de-a lungul proceselor furnizorilor.

Baza de cooperare strategică și legăturile strânse cu anumiți furnizori pe baza analizei atente a acestora în urma stabilirii unor criterii de selecţie clar definite, cum ar fi calitatea, procesele de fabricație, termenii de livrare, tehnologia, serviciul clienţi, etc. Ca parte a managementului strategic al furnizorilor urmărim strict indicatorii relevanţi de performanță, în scopul de a structura relaţia cu furnizorii optimi.

Avantajele unui management strategic al furnizorilor:

- Dezvoltarea furnizorilor
- Integrarea furnizorilor
- Asigurarea accesului la inovaţii
- Îmbunătățirea managementului de proiecte
- Controlul de costuri
- Asigurarea calității

Profitați de experiența noastră acumulată în numeroşii ani în care am lucrat cu diverse companii pentru a putea îmbunatăţii managementul furnizorilor Dvs. Lucrăm mereu pentru a găsi soluţii pragmatice și flexibile, adaptate la nevoile fiecărei companii. Vă rugăm să ne contactaţi fără nicio obligaţie, astfel încât să vă putem explica abordarea noastră în activitatea de consultanţă și să identificăm împreună potențialurile de optimizare în cadrul companiei Dvs.

Vezi pagina oficiala despre 'Managementul furnizorilor reduce costurile şi elimină riscurile legate de litigii'(vezi)
Nu a fost asociat nici un video!

real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats