Firma cu Gold Account  Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL


Serviciu SC Werner Seeger Qualitätsmanagement România SRL:

Categorie:Management de calitate


Pret: 750.00 EUR

Manager de Calitate şi Auditor Intern (VDA) – Modul 1 – Principiile managementului calităţii


Manager de Calitate şi Auditor Intern (VDA) – Modul 1 – Principiile managementului calităţii

Descriere Serviciu:

Introducere

Cu acest curs sub licenţa VDA vă oferim singură formare completă pentru manageri de calitate şi auditori interni în România la nivel internațional. Formarea se adresează începătorilor în domeniul managementului calităţii. Ea constă în patru module tematice plus un examen certificat VDA. După primele două module, opţional, se poate da un examen pentru a se califica ca responsabil al managementului calităţii conform standardelor VDA. De asemenea, în caz că Dvs. promovaţi toate modulele cât şi examenul final cu succes veţi primi o diplomă certificată de calificare care este recunoscut în industria internaţională. Limba seminarului este engleză.


Formarea “Manager de Calitate şi Auditor intern VDA” sub licenţă VDA


- Modulul I “Bazele Managementului Calităţii” (3 zile) are ca scop să cunoaşteţi structura şi dezvoltarea sistemelor de management al calității în industria automotive. Veți învăța cum se optimizează astfel de sisteme, respectiv procese şi cum se integrează cerinţele clienţilor.

- Modulul II “Procese specifice Automotive, metode și instrumente” (3 zile) este axat pe orientarea spre client a sistemului de management al calității. Seminarul oferă o vedere de ansamblu a metodelor şi instrumentelor folosite în industria de automobile. Veți învăța să alegeţi metodele și instrumentele potrivite pentru rezolvarea unor probleme specifice.

- Opțional: Examen de responsabil al managementului calităţii VDA

- Modulul III “Măsurare, evaluare și îmbunătățire” (3 zile) oferă cunoștințe statistice care sunt necesare pentru a verifica şi a evalua procesele cu privire la eficiența și eficacitatea lor. Pe această bază, puteți lua decizii aprofundate în viaţa profesională.

- Modulul IV “Auditor în industria automotive” (3 zile) vă pune la dispoziţie cunoștințele de care aveţi nevoie pentru a efectua audituri interne sau audituri de furnizori. De asemenea veţi cunoaşte și cerințele standardului ISO 19011 (Ghid pentru auditarea sistemelor de management). Participanții vor învăța cum programele de audit specifice industriei auto sunt create și puse în aplicare precum şi cum se evaluează rezultatele unui audit. Parte din curs fac, de asemenea, tehnici de comunicare pentru interviurile de audit.

- Modulul V constă în examenul scris și examenul oral pentru “Manager de Calitate şi Auditor intern VDA”. Dacă treceţi aceste examene, veţi primi un certificat VDA, un card de auditor și veţi fi adăugaţi în baza de date a VDA-QMC.Conținut: Modul I “Principiile managementului calităţii”

- Introducere în Managementul Calității
- Organizarea / gestionarea proceselor
- Structura și conținutul standardelor ISO 9000 şi ISO/TS 16949
- Introducerea și dezvoltarea unui sistem de management
- Documentația sistemului de management
- Procesul de audit
- Audituri interne
- Siguranța produsului şi răspunderea produsului

Metode:

- Prezentări
- lucru în grupuri
- exerciții practice

Grup țintă:

- Profesioniști și manageri din domeniul automotive cu responsabilităţi pentru managementul calității
- manageri de calitate care doresc să conducă audituri interne şi audituri ale furnizorilor
- manageri de proiect și angajați în proiecte de îmbunătățire

Termeni și condiții:

- Cunoștințe de bază ale managementului calității
- studii tehnice sau economice
- experiență în domeniul automotive

Observație:

Vă rugăm să aduceți la seminar un calculator cu funcții statistice și un notebook. Instruirea se desfășoară în limba engleză.

Vezi pagina oficiala despre 'Manager de Calitate şi Auditor Intern (VDA) – Modul 1 – Principiile managementului calităţii'(vezi)
Nu a fost asociat nici un video!

real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats